Kære Vejle Fælleselevråd,

Det har været en kæmpe fornøjelse at arbejde sammen med jer og samtidig følge jer på sidelinjen som jeres elevsupporter. I har undervist, planlagt, informeret, debatteret og været med til at sprede det gode budskab, og det er voldsomt imponerende, hvor meget I har nået i år.

I har håndhævet elevdemokratiet i Vejle kommune på eksemplarisk vis og gået ind i skoledebatten med stærke holdninger og været gode repræsentanter for alle eleverne i Vejle kommune. I kan være meget stolte af, hvad I har opnået!

Gruppedynamikken har været super god i år, og jeg tror ikke vi var kommet så langt i år, hvis I ikke var så gode til at spille sammen. Det er noget jeg synes I skal tage videre med jer på jeres vej. Jeg har virkelig nydt at komme til alle jeres møder og hjælpe jer med at levere et skide godt stykke arbejde.

Selvom jeg jo nu flytter tilbage på Djævleøen, håber jeg at se jer alle igen på et tidspunkt ?

Tusind tak for et godt år… I er for seje!

Hilsen André