Tirsdag den 6. februar 2018 blev sat igang med et brag. Det var tiden hvor ca. 25 formænd og næstformænd blev inviteret til Formandsdagen – Dagen bød på kurser, workshops og oplæg. De unge elever havde dermed også en indflydelse på vore initativer til vores mål i år. Vi hørte dem under den sidste del evalueringen om hvorvidt de får bevægelse nok, samt ønsker niveau opdeling i enkelte af deres skolefag. Deres svar og indstilling igennem dagen skal udgøre vores arbejde til hverdag nemmere og mere præcis.

Dette er blot første oplægs dag fra Vejle FællesElevråd. Næste step er vores ungekonference og Tour the Vejle. 

Med venlige hilsner                                                                                                                                                                                                  VFE 🙂